OM PSYKOTERAPEUT LINETT RYDER

Psykoterapeut og parterapeut Linett Ryder -klinik i Søborg

MIN BAGGRUND


Jeg er eksamineret psykoterapeut MPF fra EFT-Instituttet i København, der er et kvalitetsgodkendt og statslig evalueret uddannelsessted. Emotionsfokuseret terapi, er en eksistentiel og oplevelsesorienteret terapiform, der med mange års veldokumenteret forskning, anerkendes som evidensbaseret og virkningsfuld psykoterapi.


Om mig selv, kan jeg fortælle, at jeg hele mit liv har været optaget af trivsel og menneskelige relationer, dels i mit privatliv, men også i mit professionelle liv, hvor jeg i mange år har arbejdet med Human Ressource og Relocation (Ind- og udstationeringer).

Jeg har således i mange år arbejdet med mennesker i pressede situationer, både i forbindelse med store livsforandringer, men også i forhold til, stress, trivsel, udvikling og lignende. Derudover har jeg løbende uddannet mig inden for trivsel, og har blandt andet flere eksaminer i coaching og konflikthåndtering.


De seneste år har jeg blandt andet arbejdet på et sted for voldsramte kvinder, og samtidigt som frivillig rådgiver på et center for seksuelle overgreb.Min rolle som psykoterapeut

Hos mig vil du finde et empatisk og omsorgsfuldt rum til det, der fylder hos dig.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid, så kontakt mig gerne.


De fleste mennesker vil, på et eller andet tidspunkt, komme i kontakt med svære følelser, men hvis du føler, at de svære ting fylder mere end de gode, så kunne terapi være en vej.


Min rolle som psykoterapeut er at hjælpe med at finde ind til dig. Det kan for eksempel være at få øje på dine ressourcer til selvudvikling, eller mønstre som er svære eller måske endda problematiske for dig.


Det handler måske om, at du føler dig trist uden en synlig grund, føler dig stresset, i krise, mærker angst, er sorgfuld eller kæmper med lavt selvværd. Uanset om du er i krise, blot ønsker at blive klogere på dig selv eller har problemer, som du ønsker at tale om, vil du blive mødt af et trygt og tillidsfuldt rum med nærvær, empati og mulighed for fordybelse. Læs mere om individuel psykoterapi her

Uddannelser og kurser:

  • Parterapi EFT-C med Dr. Rhonda Goldman 
  • Parterapi EFT-C med Steen Rassing 
  • Eksamineret Psykoterapeut fra EFT-instituttet 
  • Skam og skyld med Lars J. Sørensen  
  • Drømmearbejde med Jørgen Groth 
  • Neuroaffektiv udvikling og tilknytning med Susan Hart 
  • Seksuelle overgreb med Lone Lyager 

 

KLIENT UDTALELSER

Peter 52 år

Mette 66 år

"Du er noget ganske særligt, du kan ligesom gå bagom, og få en til at kigge på noget, der er svært uden at man forsvinder ind i det."

"Du har hjulpet mig med at forstå mig selv og mine mønstre, hvilket har gjort mit ægteskab og min
rolle som far meget nemmere."

"Tak for en fantastisk hjælp. Jeg ved ikke hvordan jeg skulle have klaret det selv med alt det der har været sket i dette år. Du har været lyttende og empatisk, og har virkelig givet mig noget at arbejde
videre med i livet."

Sanne 45 år

TÆT VED BAGSVÆRD, LYNGBY, HERLEV, VANGEDE OG KØBENHAVN

KLINIK I SØBORG

Her ser du klinikkens behagelige indretning
Her kan du sætte dig behageligt tilrette og jeg vil møde dig med nærvær og empati
Indretningen af min nye klinik, velkommen hos Linett Ryder psykoterapi