OM PSYKOTERAPEUT LINETT RYDER

Psykoterapeut og parterapeut Linett Ryder -klinik i Søborg

MIN BAGGRUND


Jeg er eksamineret emotionsfokuseret psykoterapeut MPF, med en 2 årig overbygning i emotionsfokuseret parterapi. Jeg er uddannet på EFT-Instituttet i København, der er et kvalitetsgodkendt og statslig evalueret uddannelsessted. Emotionsfokuseret terapi, er en eksistentiel og oplevelsesorienteret terapiform, der med mange års veldokumenteret forskning, anerkendes som evidensbaseret og virkningsfuld psykoterapi og parterapi.


Om mig selv, kan jeg fortælle, at jeg hele mit liv har været optaget af trivsel og menneskelige relationer, dels i mit privatliv, men også i mit professionelle liv, hvor jeg i mange år har arbejdet med Human Ressource og Relocation (Expats -Ind- og udstationeringer).

Jeg har således i mange år arbejdet med mennesker i udfordrende og pressede situationer, både i forbindelse med store livsforandringer, men også i forhold til stress, krise, trivsel, udvikling og lignende. Derudover har jeg løbende i min karriere uddannet mig inden for trivsel, og har blandt andet flere eksaminer i coaching og konflikthåndtering.


Jeg arbejder fuld tid som psykoterapeut og parterapeut i min egen klinik, og har desuden, i en periode, arbejdet på et sted for voldsramte kvinder, og samtidigt som frivillig rådgiver på et center for seksuelle overgreb.

Hvordan foregår terapi hos mig?


INDIVIDUEL TERAPI 

Min rolle som psykoterapeut er at hjælpe med at finde ind til dig. Det kan for eksempel være at få øje på dine ressourcer til selvudvikling, eller mønstre som er svære eller måske endda problematiske for dig.

De fleste mennesker vil, på et eller andet tidspunkt, komme i kontakt med svære følelser, men hvis du føler, at de svære ting fylder mere end de gode, så kunne terapi være en vej.


Hos mig vil du finde et empatisk og omsorgsfuldt rum til det, der fylder hos dig.

Det handler måske om, at du føler dig trist uden en synlig grund,

føler dig stresset, i krise, mærker angst, er sorgfuld eller kæmper med lavt selvværd.


Uanset om du er i krise, blot ønsker at blive klogere på dig selv eller har problemer, som du ønsker at tale om, vil du blive mødt af et trygt og tillidsfuldt rum med nærvær, empati og mulighed for fordybelse.

Læs mere om individuel psykoterapi her


Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid, så kontakt mig gerne.

PARTERAPI

Min rolle som parterapeut handler først og fremmest om at skabe et rum, hvor I begge kan føle jer trygge ved at udtrykke jeres følelser åbent og ærligt. 


Dette så der er mulighed for, at arbejde henimod, at identificere og forstå de underliggende følelser, der ligger til grund for jeres konflikter og kommunikationsproblemer.

En vigtig del af den emotionsfokuseret parterapi er desuden, at I lærer at genkende og regulere jeres egne følelser, samt at udvikle empati og forståelse for jeres partners følelsesmæssige oplevelser. Dette kan hjælpe med at bryde mønstre af svær kommunikation og adfærd, og skabe en mere positiv og nærværende forståelse for hinanden.


Samtidig giver det mulighed for at styrke deres forbindelse og intimitet ved at fremme en dybere forståelse og accept af hinandens følelsesmæssige behov og ønsker. Dette kan også give jer mulighed for at lære at udtrykke kærlighed og omsorg på mere effektive måder samt at genopbygge tillid og forbindelse efter tillidsbrud eller svigt. Læs mere om parterapi her


Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid, så kontakt mig gerne.

Dansk Psykoterapeutforening

Uddannelser og kurser:

  • Emotion-focused Therapy for Anxiety and Depression ved Dr. Leslie Greenberg 
  • Emotionsfokuseret parterapi  (EFT-C) ved Psykoterapeut MPF, ICEEFT certificeret parterapeut Steen Rassing (2-årig overbygning)
  • Emotions-focused couples therapy (EFT-C) ved Dr. Rhonda Goldman (Grunduddannelse i parterapi)
  • Skam, sjælens længsel og at være selvglad ved psykolog Lars J. Sørensen

  • Drømmearbejde ved psykolog Jørgen Groth 
  • Neuroaffektiv udvikling og tilknytning ved psykolog Susan Hart 
  • Seksuelle overgreb ved psykoterapeut Lone Lyager
  • Psykisk sygdom og personlighedsforstyrrelser ved Charlotte Silas Houlberg Bengtson, Cand. Psych. Aut.

  • Eksamineret emotionsfokuseret psykoterapeut fra EFT-instituttet (4-årig uddannelse)

 

KLIENT UDTALELSER

Mette 66 år

"Du har hjulpet mig med at forstå mig selv og mine mønstre, hvilket har gjort mit ægteskab og min
rolle som far meget nemmere."

"Du er noget ganske særligt, du kan ligesom gå bagom, og få en til at kigge på noget, der er svært uden at man forsvinder ind i det."

"Tak for en fantastisk hjælp. Jeg ved ikke hvordan jeg skulle have klaret det selv med alt det der har været sket i dette år. Du har været lyttende og empatisk, og har virkelig givet mig noget at arbejde
videre med i livet."

Peter 52 år

Sanne 45 år

TÆT VED BAGSVÆRD, LYNGBY, HERLEV, VANGEDE OG KØBENHAVN

KLINIK I SØBORG

Her ser du klinikkens behagelige indretning
Her kan du sætte dig behageligt tilrette og jeg vil møde dig med nærvær og empati
Indretningen af min nye klinik, velkommen hos Linett Ryder psykoterapi