PARTERAPI i Søborg, Lyngby, Bagsværd

Få glæden tilbage i parforholdet - emotionsfokuseret parterapi

PARTERAPI

DET ER IKKE UALMINDELIGT AT HAVE PROBLEMER I PARFORHOLDET, MEN HVIS I IKKE LÆNGERE KAN KOMMUNIKERE PÅ EN GOD MÅDE, ELLER HVIS I MEST AF ALT HAR LYST TIL AT OPGIVE HINANDEN, KUNNE PARTERAPI MÅSKE VÆRE EN VEJ.

I et parforhold er I to forskellige mennesker, med hver jeres baggrund, ønsker, drømme og behov, og i starten er det let at komme hinanden i møde på disse punkter.
Over tid kan I komme til at tage parforholdet, og hinanden, for givet og I bliver måske i stedet optaget af karriere og/eller børn, og på at få det hele til at hænge sammen. Derfra er der ikke langt til, at man ikke får talt sammen om sine uoverensstemmelser og forskelligheder, på en hensigtsmæssig måde. Dagligdagsproblemer kan derefter hurtigt blive til konflikter, hvor I føler at I glider fra hinanden.
I oplever måske, at lysten til intimitet og nærhed langsomt forsvinder, og I kommer til at længes efter tryghed og omsorg, og følelsen af at være elsket for den man er, og ikke blot det man gør. Der kan også være opstået traumer i forholdet, efter utroskab eller svigt, eller for eksempel sygdom og sorg.

Det kan også handle om de udfordringer, der kan opstå i parforholdet , når man bliver forældre for første gang, eller måske sammensatte familier med delebørn.

HVAD ER PARTERAPI

I parterapi kan I sammen arbejde på at finde ind til hinanden igen, ved at opnå større selvindsigt og forståelse for hinanden. Dermed kan I finde tilbage til en god og tryg måde at tale sammen på, så I begge føler jer mødt, respekteret og forstået. Det gælder om at begge parter tager ansvar, for både sig selv og parforholdet.


Metoden jeg bruger, som parterapeut, hedder Emotionsfokuseret Parterapi (EFT-C), hvor det handler om at få genskabt trygheden, kontakten og intimiteten i mellem jer, så det bliver muligt at forandre de uhensigtsmæssige mønstre og dynamikker, som påvirker jeres forhold.

Ved første session forsøger vi sammen, at forventningsafstemme jeres terapiforløb, og her vil vi sammen vurdere om et kort eller et længere forløb giver mening. Nogle problematikker kan klares med rådgivende samtaler af kortere varighed. Andre igen kan være så svære, at der skal et længere forløb til.


Kontakt mig, hvis I vil vide mere om et parterapiforløb hos mig.

SOM PSYKOTERAPEUT OG PARTERAPEUT KAN JEG FOR EKSEMPEL HJÆLPE JER MED:

Parforhold i krise, find tilbage til glæden sammen
  • Nedsat glæde, energi, livslyst og/eller sexlyst
  • Sundhed, kritisk sygdom
  • Utroskab, krise, seksualitet, skilsmisse
  • Stressfulde belastningsreaktioner, angst og depression
  • Død, abort, tab, sorg, kompliceret kærestesorg og genforening i familien
  • Forladthed og tilknytningsproblemer 
  • Psykologiske udfordringer i relationer, parforhold og ved kommunikation

PARTERAPI I SØBORG, TÆT VED BAGSVÆRD, LYNGBY, HERLEV, VANGEDE, KØBENHAVN

KLINIKKEN